Modalități de contact

Îți răspundem la întrebări cu maximă urgență. Pentru că respectul față de timpul tău este preocuparea noastră principală!

Ți-am pus la dispoziție mai multe posibilități de a ne contacta, trebuie doar să alegi cel mai convenabil canal de contact pentru tine. 

Participanții sau beneficiarii Fondului de Pensii Administrat Privat BCR și ai Fondului de Pensii Facultative BCR PLUS sunt rugați, dacă doresc să ne contacteze, să utilizeze cu prioritate comunicarea prin email, utilizând adresa pensiibcr@bcr.ro, ori prin telefon, la numărul 021 9503.

 

Cum poți lua legătura cu noi?

Lasă-ne un mesaj

Lasă-ne un mesaj online – cel mai rapid mod de a obține detalii și răspunsuri la întrebări, reclamații și sesizări. Poţi atașa documente scanate și tot aici poţi trimite sugestii și opinii care ne vor ajuta la îmbunătățirea serviciilor pe care ţi le oferim.

Scrie-ne prin poștă sau fax

Aproape orice întrebare îşi găseşte răspunsul în secţiunea de Intrebări Frecvente. Dacă nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta, vrei să ne transmiţi eventualele sugestii sau reclamaţii, ne poţi scrie şi transmite solicitarea la:

Adresa sediu social:

BCR PENSII, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.

Bucureşti, Sectorul 6, Şoseaua Orhideelor, Nr. 15D, The Bridge, Camerele E2.01, E2.02, E2.03, E2.04, E2.05, A-S1-D7.

sau

Fax: 021 232 40 35

Protecția datelor

Pentru aspecte legate de protecția datelor tale cu caracter personal, ne poți trimite un e-mail la dpobcrpensii@bcr.ro

Contactează-ne telefonic

Ne poţi contacta şi telefonic, la numărul 021 9503, pentru orice întrebări sau nelămuriri. Echipa noastră îţi stă la dispoziţie în intervalul 09:00 – 17:30 şi îţi va oferi toate informaţiile de care ai nevoie.

Scrie-ne pe e-mail

Scrie-ne un mesaj cu întrebarea ta la adresa de e-mail pensiibcr@bcr.ro şi te vom contacta în timpul saptămânii în maxim 48 de ore.

În cazul în care nu primești un semn, înseamnă că există o problemă tehnică care nu depinde de noi si și te rugăm să ne contactezi prin alte mijloace (telefon, chat).