Protecția și prelucrarea datelor personale

Îți mulțumim pentru încrederea acordată BCR Pensii și fondurilor de pensii private pe care le administrăm. Această încredere ne onorează iar protecția viitorului tău financiar este principala noastră prioritate.

Pe lângă o protecție cât mai bună a  economiilor tale, te asigurăm că implementăm toate măsurile necesare pentru a proteja și datele cu caracter personal pe care ni le încredințezi în derularea parteneriatului nostru.

BCR Pensii se aliniază prevederilor noului Regulament European (2016/679/UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Acest Regulament, care intră în vigoare  începând cu 25 mai 2018, asigură un cadru  legislativ unitar și uniform pentru toate statele membre ale Uniunii Europene.

Iată câteva lucruri care sunt bine de știut:

Politica privind confidențialitatea datelor tale cu caracter personal

Politica de utilizare cookies

Pentru orice aspecte legate de protecția datelor tale cu caracter personal, ne poți trimite un e-mail la: dpobcrpensii@bcr.ro

BCR Pensii S.A.F.P.P. S.A. administrează Fondul de Pensii Administrat Privat BCR și Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS

Telefon 021 9503